Kupada Rakibimiz Bergama Belediyespor twitter.com/AYDINSPORfans - facebook.com/aydinspor1923

6 Ağustos 2012 Pazartesi

T.D Dinçel: “Camiamız rahat olsun. Bu takım bu sezon bu ligi sarsacak, zirveye adını yazdıracak”

Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, “Camiamız rahat olsun. Bu takım bu sezon bu ligi sarsacak, zirveye adını yazdıracak” dedi.
Kocaeli Kartepe’de kamp çalışmalarını sürdüren Aydınsporumuz da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, yeni sezon öncesi takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.Transfer çalışmaları ve kamp dönemi boyunca transfer komitesi ve yönetim ile sürekli irtibat halinde olduklarını ve ortak çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Dinçel, “Yöneticilerimiz büyük özveri gösterdi. Hedefe giden takım kurmak zor. Bizler de bu özverinin karşılığını vermeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

“GOL YEME SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”
Hazırlık döneminde yüklemeyi fazlasıyla yaptıklarını belirten Teknik Direktör Dinçel, hücum konusunda sıkıntı yaşamadıklarını belirtirken, şöyle konuştu :
24 futbolcu ile yeni sezon hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Takımın neler yapabileceğini görmeye başladık.
Hazırlık döneminde mutlaka eksikler var. Takımda arkadaşlık çok güzel. Futbolcular saha içinde birbirlerini daha yeni tanıyor. Birlikte ilk kez oynayanlar birbirlerini tanıma aşamasındalar. Onlar birlikte yakaladıkları uyumu pekiştirerek, daha iyi duruma gelecekler. Bunu hazırlık döneminde aşarak lige başlayacağız. Takımın hücum anlamında çok rahat istediklerini yapabildiğini gol atabildiğini görüyorum. Bu yaparken, hazırlık maçlarında gol yiyoruz. Bu gol yemek de çalışmakla aşılacak. İnanılmaz sorun var dediğimiz bir durum söz konusu değil”
İyi bir takım olduklarını vurgulayan Dinçel, “9 Eylül’de lig başlayana kadar, saati saatine antrenmanlarımız, antrenmanın dozu her şey belli. Hiç kimsenin endişesi olmasın, taraftarlarımız, camiamız, herkes rahat olsun. Bu takım gerçekten iyi bir takım, bu sezon bu ligi sarsacak, zirveye adını yazdıracak” dedi.

“GENÇLERİN TECRÜBE EKSİĞİ VAR”
Altyapıdan profesyonel yapılan Emre Yaman, Cevdet Topçu, Osman Bozdağ gibi gençler de A Takım kadrosuna dahil edilerek, Kartepe kampına götürülmüştü. Dinçel, takımdaki genç futbolcuların son durumu ile ilgili, “İyi oyunculardan kurulu bir takımımız var. Gençlerin tecrübeye, oynamaya, kendilerini geliştirmeye ihtiyaçları var. Kadromuzdaki güvendiğimiz, inandığımız gençlerimiz maç oynayarak kendilerini geliştirecekler. Bu takımda olanlar için iyi bir fırsat. İyi oyuncularla birlikte antrenman yapıp, müsabakalara çıkarak tecrübe eksiklerini giderecekler” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok: