Kupada Rakibimiz Bergama Belediyespor twitter.com/AYDINSPORfans - facebook.com/aydinspor1923

13 Ağustos 2012 Pazartesi

Dinçel Hoca , Sol Bek ve Forvete Takviye İstiyor!

Kartepe kampı sonrası takımın iyi durumda olduğunu belirten Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, rezerv oyuncu kadrosunu da düşünerek, sol bek ve forvete birer oyuncu daha almaları gerektiğini açıkladı.
Dinçel Hocanın, yönetime vereceği raporda sol bek ve forvet olmak üzere iki transfer daha isteyecek. Dinçel Hoca, 14 günlük Kartepe kampını ve takımın son durumunu 
şöyle değerlendirdi: Temposu yüksek idmanlar yaptık. Şuanda takımın üzerinde bir yük var. Ramazan Bayramı’na kadar da aynı tempoda çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Bayram sonrası yorgunluk gidecek, normale döneceğiz. Çünkü başladığımız kadroyla devam ediyoruz. Bizim takımımızda futbolcu anlamında gel git olmadı. Kartepe kampında öncelikle havanın serin oluşu avantajdı. Takım yoğunluğu ve olumsuz saha şartlarından dolayı kampı 8 gün önce bitirdik. Rakım anlamında yüksekte çalışmamız avantajdı. Güçlü ekiplerle hazırlık maçı yaptık. Takımla ilgili, arandığında mutlaka eksik görülebiliyor, ama takımımız iyi.

Yönetime vereceği raporda takımın artı ve eksilerini bildireceğini dile getiren Dinçel, rezerv oyuncu kadrosunu da düşünerek iki transfer daha yapmaları gerektiğini söyledi. Dinçel, “Bu takım bugün lige başlasa sıkıntı yok. Ancak, lig uzun maraton ve Türkiye Kupası maçları da olacak. Üç maç oynadığımız haftalar fazla olacak. Bu yüzden rezerv oyuncu kadrosu olması lazım. Bu yüzden iki futbolcu daha transfer edebiliriz. Fakat, transfer yapmak için transfer yapmayız. Takımı tamamlayacak, istediğimizde faydalanabileceğimiz oyuncu transfer yaparız. Antrenman futbolcusu almayız. Bir sol bek ve bir forvet takviyesi yapmalıyız” diye konuştu.

Hiç yorum yok: