Kupada Rakibimiz Bergama Belediyespor twitter.com/AYDINSPORfans - facebook.com/aydinspor1923

20 Temmuz 2012 Cuma

Takımımız Sağlık Kontrolünden Geçti

Takımımızda futbolcular, teknik heyet ve sözleşmeli çalışanlar sağlık kontolünden geçti. Aydın Devlet Hastanesi'nde yapılan sağlık kontrolünde futbolcularda, çalışanlarda ve teknik heyette hiçbir sağlık sorununa rastlanmadı. 

Kulüp Doktoru ve Aydınspor'un Sağlık İşleri'nden Sorumlu Yöneticisi Gökhan Aksu'nun görev yaptığı Aydın Devlet Hastanesi'nde bu sabah gerçekleştirilen sağlık kontrolünde Aydınsporumuzun futbolcuları 'turp gibi' çıktı.





Dün futbolcuların kan verdiklerini ve kan değerlerinde hiçbir sıkıntı olmadığını kaydeden Aksu, "Kamp döneminde futbolcularımıza yüklemeler yapılıyor. Yükleme yapılan bu dönemde sıkıntı ve aksilik yaşamamaları açısından EKG ve ekolarını çektik. Futbolcularımızın, teknik heyetimizin ve kulüpteki sözleşmeli çalışanlarımızın üst liglerde yapılan sağlık kontrolleri gibi ayrıntılı kontrolleri yapıldı. Çok şükür hiçbir sıkıntıya rastlanmadı" dedi.

Aydınspor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel ise yaptığı açıklamada, sabah saatlerindeki antrenmanı iptal ettiklerini, çalışmalarına akşam saatlerinde Mukan Perinçek Stadı'nda yapacakları antrenmanla devam edeceklerini ifade etti.

1 yorum:

Emre Babacanlar dedi ki...

hadi hayırlı kardeşlerim