Kupada Rakibimiz Bergama Belediyespor twitter.com/AYDINSPORfans - facebook.com/aydinspor1923

7 Ekim 2011 Cuma

Menderes'e yakışan yapıldı


Adnan Menderes Stadı’na elektronik skor bord takıldı. Adnan Menderes Stadı’nda yıllardır eski tip skor bord ile oynanan maçlar, bundan sonra üzerinde dakika göstergesi de bulunan elektronik skor bord ile oynanacak. Ayrıca, elektronik oyuncu değişiklik cihazı da alındı.
İl Özel İdaresi’nden aktarılan ek ödenek ile alınan 15 bin TL civarındaki yeni skor bord önceki gün Adnan Menderes Stadı’na monte edildikten sonra dün Spor İl Müdür Vekili Zeynel Akın ile Şube Müdürü Ali Yelgin’in incelemeleri sırasında ilk kez çalıştırıldı. Bilgisayar bağlantısı ile çalışan elektronik skor bord, maç esnasında elektriklerin kesilmesi halinde çalışmayacak.
TURNİKELER DE ELEKTRONİK OLACAK
İl Özel İdare’den aktarılan ek bütçe ile Adnan Menderes Stadı’nda yaklaşık 100 bin TL’lik yenilik yapılacağını belirten Spor İl Müdür Vekili Zeynel Akın, “Skor bordun elektronik olması, elektronik oyuncu değişiklik cihazı alınması konusunda talep vardı. Bunları gerçekleştirdik. Ses yayın cihazı da yeterli değil. Bu cihazı da yenileyeceğiz. Ayrıca 7 elektronik turnike alarak, stada giriş turnikelerini değiştireceğiz. Böylelikle stada kaçak girişler tamamen önlenmiş olacak” diye konuştu.

1 yorum:

OLGUN dedi ki...

süper olmus haıylı olsun aydınsprumuza sımdı stada girerken verdgim paralar helal hos olsun yıllardır gırıyoruz hıc yenılık gormuyorduk bu ıyı geldı taraftara bide bahsedilen gıbı ses sıstemınıde deyıstırdık mı on numara olur