Kupada Rakibimiz Bergama Belediyespor twitter.com/AYDINSPORfans - facebook.com/aydinspor1923

15 Ağustos 2011 Pazartesi

Takımımız Sağlık kontrolünden geçti



Futbolcularımız ve Teknik heyet sağlık kontrolünden geçti. Kafile halinde Aydın Devlet Hastanesi’ne gelen ve kontrolden geçen geçen futbolcuların herhangi bir sağlık problemi olmadığı öğrenildi.
28 Futbolcu ve teknik heyet tam teşekküllü olarak Aydın Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Yeni sezon öncesi takımı oluşturacak oyuncuların sağlık raporlarında bir sıkıntı ortaya çıkmadığı öğrenildi. Öte yandan, Beylerbeyin'den transfer olan sağ bek Emrah Ateş, Altay maçı sonrası gönderildi.

2 yorum:

Mahmut dedi ki...

Bu ne ya takıma bi sağbek alamadılar.Madem böyle topçular gelecekti berkant neden gitti.madem berkant gidecekti sercan niye tutulmadı takımda.ikiside kaliteli doğum tarihide lige uygun futbolculardı.şimdide ona buna takıma gelsin diye para pul sayalım...

oğuzhan dedi ki...

öncelikle tebrik ve teşekkür ederim böle bir sayfayı Aydınsporumuza kazandırdığınız için. Şahsen takımımız hakkında pek bir bilgim yoktu bu blog sayesinde takımla ilgili bütün haberleri alıyoruz. Bu bile Aydınsporumuzun geçirdiği değişimin göstergesidir. İnşaallah sezon boyu bu paylaşım ve haberler düzenli bi şekilde sürer. Bi de kombineleri nerden temin edebiliriz onu da yazarsanız sevinirim.
İnşallah fenere 6 attığımız Gazili Amanili Eserli Hikmetli İlkerli efsane kadromuz gibi ait olduğumuz yere döneriz.