Kupada Rakibimiz Bergama Belediyespor twitter.com/AYDINSPORfans - facebook.com/aydinspor1923

24 Ağustos 2011 Çarşamba

MENDERES'DE KAYBETMEK YOK !



2. Lige göz diken Takımımız, bu sezon iç sahadaki maçlarda puan kaybetmeyip, deplasmandaki karşılaşmalardan da puan ve puanlarla dönmeyi hedef olarak belirledi.
 
Takımımız'da Teknik Heyet ve Sportif Direktör Fatih Dereli, Pazar günü başlayacak lig maçları öncesi dün basın toplantısı düzenledi. Dayısı vefat ettiği için Bulgaristan’a giden Yardımcı Antrenörlerden Cahit Paşa toplantıya katılmadı.  Hazırlık döneminin değerlendirildiği toplantıda Teknik Direktör Tevfik Ata Tekin ve Sportif Direktör Fatih Dereli, camiaya lig için mesajlar verdi.
Sezon başında iskelet kadroları dahi yokken şuanda 27 futbolcu ile çalışmaları sürdürdüklerini belirten Teknik Direktörümüz Tevfik Ata Tekin, hazırlık dönemi ile ilgili şunları söyledi:
“İskeleti olmayan, yeni kurulan bir takımda uyumu, takım birlikteliğini sağlamak önemliydi. Bununla ilgili çalışmaların karşılığını lig öncesi aldık. Bundan sonra her maçta da bunun üzerine koyarak Türkiye’de ses getirecek yapıya kavuşmayı hedefliyoruz. Hazırlık maçı döneminde zorluk derecesi yüksek karşılaşmalar oynadık. Bu maçlarda eksiklerimizi ve hatalarımızı daha iyi gördük. Özellikle hazırlık döneminin en yoğun antrenmanlarını yaptığımız dönemde 2. Lig’den Bozüyükspor, Süper Lig’den Eskişehirspor ile karşılaştık. Eksiklerimizi giderici çalışmalar yapıyoruz.”
SANCAKTEPE’NİN VİDEOSUNU İZLEYECEKLER
Pazar günü Spor Toto 3. Lig’deki ilk maçında, evinde Sancaktepe Belediyespor’u ağırlayacak olan Takımımız, bu maça Sancaktepe’nin Gebzespor ile son oynadığı hazırlık maçının videosunu izleyerek hazırlanacak. Saat 16.30’da başlayacak olan ve seyircisiz oynayacakları maçtan 3 puanla ayrılmak istediklerini söyleyen Teknik Direktör Tevfik Ata Tekin, “Ramazan bayramı öncesi seyircisiz oynayacağımız profesyonel liglerdeki ilk maçımızı kazanarak, Aydınlılara çifte bayram sevinci yaşatmak istiyoruz. Bu maça hazırız” dedi.
3 TRANSFER DAHA YAPILACAK
5 Eylül’e kadar savunmaya bir, hücuma da iki oyuncu daha transfer edeceklerini belirten Teknik Direktör Tekin, “3. Lig’in statüsü nedeniyle, hem çok iyi, hem kontenjan olmayan 24 yaş altı, hem de kulübün bütçesine uygun transfer yapmaya çalışıyoruz. Kartepe kampından bu yana forvet arıyoruz, ama uygun forvet bulamadık. Transferin son günü olan 5 Eylül’e kadar 3 oyuncu daha alacağız. Biz bu kulüpte kendimizi başkan ve yönetici olarak görüyoruz. Önümüze gelen oyuncuyu alıp geçmiyor, gerçekten işimize yarayacak oyuncuyu almaya çalışıyoruz.
Ayrıca maç içinde 4 kontenjan futbolcu oynatabileceğimiz için, iyi oynayan oyuncuyu çıkarmak zorunda kalabiliriz. Böyle durumda halkımız olumsuz eleştiri yapabilir. Bu statü elimizi kolumuzu bağlıyor, halkımız bunu bilsin” şeklinde konuştu.
Yeşilovaspor’dan Malik Tahirler ve geçen seneki kadrodan Agâh Oktay Yılmaz lig kadrosuna alınamayacağı için bu iki futbolcuyla yollar ayrıldı.
“HEDEFİMİZ İLK BEŞ, SABIRLI OLMALIYIZ”
Geçen sezon 3. Lig’den 2. Lige çıkan takımların sezon içinde genellikle ilk 5 içinde veya ilk 5’e yakın sıralarda bulunduğunu dikkat çeken Sportif Direktör Fatih Dereli, “İlk yarıda lider olan veya haftalarca birinci sırada olan takımlar sezon sonunda 2. Lige çıkamadı, Play-Off’a kalamayanlar oldu. Bu yüzden sezon içinde lider olmak çok önemli değil. İlk defa 3. Lig’de mücadele edeceğiz. İskeletimiz yeni kuruldu. Güçlü takımların yer aldığı gruptayız. Ama doğru transfer, iyi çalışma ve sabırla bunların üstesinden geleceğiz. Bizim öncelikli hedefimiz sezon içinde ilk 5 içinde veya ilk 5’e puan olarak yakın olmak olacak. Bu sıralamada yer aldığımızda başarılıyız” diye konuştu. 

“TARAFTARSIZ HİÇBİRŞEYİZ DİKKATLİ OLMALILAR” 

İlk maçı seyircisiz oynayacak olmalarının kendileri için dezavantaj olacağını belirten Tevfik Ata Tekin, taraftarlara şu mesajı verdi:
“Şampiyonluğa ulaşmak için iç sahada puan kaybetmeyip, deplasmandan da puan veya puanlarla dönmeliyiz. Geçen sezon 2. Lige çıkan takımların iç sahada aldıkları galibiyetler büyük rol oynadı. Taraftar iç sahada bizim itici gücümüz. Biz nasıl takımı daha iyi yerlere getirmeye çalışıyorsak, taraftarlar da bu bilinçle bize destek vermeli. Taraftar gücü yoksa biz hiçbir şeyiz. Maçın son düdüğüne kadar doğru ve olumlu bir şekilde takımlarının arkasında olmalılar. Çünkü kontrolsüz güç, güç değildir. Bu yüzden taraftarlar daha dikkatli olmalı. Seyircisiz oynama cezası almamalıyız. Bizim gideceğimiz deplasmanlar, gerçekten deplasman. Ama buraya gelecek takımlar için Aydın deplasman değil. Bu yüzden taraftarımızın desteği ile Aydın’ı deplasman kimliğine sokmalıyız.”

Hiç yorum yok: